OFICIUL NAȚIONAL PENTRU CULTUL EROILOR

Elevi de la licee din Capitală în vizită la Castelul Țepeș
15.12.2023


Vineri, 15 decembrie a.c., mai mulți elevi din Capitală care au participat la cele două concursuri pe care Oficiul Național petru Cultul Eroilor le organizează în fiecare an, Să nu ne uităm eroii! și Eroul meu de ieri şi de azi! și au obținut premii, au fost invitați de directorul instituției, domnul colonel Petruț-Dănuț SÂRGHE-CIOBANU pentru a li se înmâna personal premiile.
La activitate a participat Miruna Ioana ANDREESCU, elevă în clasa a X din cadrul Colegiului Național „MIHAI VITEAZUL” din municipiul București care a câștigat premiul I la secțiunea desen a celei de-a cea de-a XVI-a ediții a concursului Eroul meu de ieri şi de azi!
Un alt elev al aceluiași colegiu bucureștean, Traian Lucas IORDACHE, a primit premiul al II-lea la secțiunea eseu a concursului Eroul meu de ieri şi de azi! Directorul Oficiului, domnul colonel Sârghe-Ciobanu l-a felicitat pe tânăr pentru inițiativa de a onora memoria străbunicului său prin participarea la acest concurs și pentru evocarea faptelor de vitejie ale militarilor români, combatanți în bătălia pentru eliberarea Bucureștiului din luna august a anului 1944.
Pentru concursul Să nu ne uităm eroii!, a dat curs invitației Oficiului Național pentru Cultul Eroilor, elevul bucureștean Cristian CĂLĂRAȘU de la Colegiul național „VICTOR BABEȘ“, care a câștigat locul al III-lea la cea de-a XLVI-a ediție“.
***
Oficiului Național pentru Cultul Eroilor mulțumește tuturor participanților la cele două concursuri și le urează tuturor Sărbători fericite!