Noutati
 • Actualitate

  Evidenţa morţilor de război români identificaţi, centralizaţi în Cimitirul eroilor din municipiul Alexandria, poate fi consulta pe site-ul Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor, la secţiunea Lista morţilor de război.
  citeste...
 • Stire noua

  Locotenentul Stoicescu Alexandru - eroul de la Câmpulung
  citeste...
 • Stire actuala

  Omagiu adus eroilor români înhumaţi la Worms, Republica Federala Germania
  citeste...

 
Prietenii ne scriu

În data de 9 mai 2018 Asociaţia Civică ”Tempora” a desfăşurat o activitate comemorativă la Cimitirului Eroilor de pe B-dul Cloşca din Municipiul Satu Mare, prilej cu care a fost plantat un ”Stejar al Centenarului”. Conform C.E. 2180/26.06.2018, pentru promovarea acestui eveniment, propunem postarea pe site-ul şi pe pagina de facebook a Oficiului, la rubrica ”Prietenii ne scriu” a  comunicatului de mai jos:
***
Asociaţia Civică ”Tempora” din Municipiul Satu Mare desfăşoară anul acesta activităţi cultural-comemorative în memoria eroilor căzuţi în slujba Ţării.
În acest context se înscrie şi evenimentul desfăşurat cu prilejul Zilei Independenţei României, la data de 9 mai a.c., la Cimitirul Eroilor din Municipiul Satu Mare. Activitatea a fost organizată de Asociaţia Civică ”Tempora”, în colaborare cu alte asociaţii, instituţii publice şi organizaţii din judeţul Satu Mare.
 Cu această ocazie, a fost plantat un ”Stejar al Centenarului”, care să rămână mărturie peste ani, că generaţia Centenarului şi-a manifestat recunoştinţa faţă de făuritorii României Mari. 

 
Top